DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Bijzondere aanpak tijdens jouw reis naar positieve emoties en geluk

Tijdens het 12-stappenplan van het Happy Emotions programma wordt debuggen toegepast om vervelende emoties en trauma's in jouw leven op te lossen.

Filosofie en methode

Het Happy Emotions programma stoelt onder andere op de Ethisch Philosofische Therapie van (EPT) van de Duitse filosoof Gert Techmer en de aanpak van de Amerikaanse wetenschapper Tom Stone. Tom Stone is een expert op het gebied van de biofysica en veranderingen van energiepatronen in het menselijk lichaam. Zijn specialisme heet Human Software Engineering en komt in feite neer op het "debuggen", ofwel de menselijk software van storende "virussen" (bugs) ontdoen. Debuggen is een effectieve methode om snel blokkades en vervelende emoties op te sporen en op te heffen.


Ingenieur Ron van der Veen DC

Ingenieur Ron van der Veen DC, chiropractor en eigenaar van Result Care (foto links) heeft de NEO-methode toegevoegd aan de filosofie en aanpak van Tom Stone. NEO staat voor Neuro Emotionele Ontkoppeling. Met NEO wordt stress, die hoort bij vervelende ervaringen in het leven, in het lichaam geneutraliseerd. Dit gebeurt tijdens een trauma consult en is niet pijnlijk of eng.
Voor meer vitaliteit en blijdschap in jouw leven is het belangrijk om onverwerkte emoties op te lossen

Je onderbewustzijn weet alles

Het Happy Emotions programma gaat uit van je onderbewustzijn, want je onderbewustzijn weet alles. Iedere keer als we iets heftigs meemaken slaat ons onderbewustzijn de emoties op die bij deze heftige gebeurtenis horen. Dat zijn onze onverwerkte emoties. Op hetzelfde moment bepaal je ook een overlevingsstrategie, een soort trucje, om met de emotie om te gaan. Onverwerkte emoties en overlevingsstrategieën kosten veel energie en veroorzaken zoveel stress in jouw lichaam dat je er zelfs ziek van kunt worden.


Bijzondere aanpak met "debuggen"

Wij analyseren jouw emoties en overlevingsstrategieën, om jouw onverwerkte emoties in het hart te kunnen raken. Dan kun je belemmerende gewoonten doorbreken en krijg je helder hoe je het beste kunt omgaan met jouw emoties. Vervolgens debuggen we blokkades en onderdrukte of vervelende emoties. Deze bijzondere aanpak helpt je bij een verandering in jouw energiepatroon, tijdens jouw reis naar positieve emoties en geluk.We starten met een spierfunctietest om emotionele blokkades zichtbaar te maken. Met behulp van een speciaal bioresonantie apparaat, wordt de hoge energie van de onverwerkte emotie uit jouw lichaam gehaald en geneutraliseerd, het zogenaamde "debuggen."


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress