DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Vlieg jij met ons mee naar de Spaanse Costa? 

Happy Emotions Burn-out Retreat

Datum volgt

Heb jij een burn-out? En wat nu?

Heb jij nergens zin in, slaap je slecht, pieker je teveel, voel je angst en onzekerheid, nekpijn of andere fysieke pijntjes, ben je moe of soms duizelig, heb je last van hartkloppingen of huilbuien? En heb je het gevoel dat dit nooit meer overgaat? Helaas, je hebt een burn-out.

Hoe zou jij je voelen als jouw negatieve gevoelens geen schaduw meer werpen over alles wat je doet? Als je weer zin hebt om iets te ondernemen. Als je je weer fit en vitaal voelt. En als je meer positieve emoties ervaart?

Heb je er weleens over nagedacht dat een burn-out eigenlijk een traumatische ervaring is? Over de rol die jouw emoties spelen in jouw burn-out? En hoe je dit kunt oplossen? Onze aanpak is om in 12 stappen onverwerkte emoties op te lossen en je te helpen om positief en vol vertrouwen in het leven te staan.

Wij hebben de Happy Emotions burn-out retreat speciaal ontwikkeld om grip te krijgen op je emoties en om onverwerkte emoties op te lossen. Je gaat praktisch en intensief aan de slag met jouw emoties. Wij helpen jou om vervelende emoties op te lossen. Want het geheim om uit je burn-out te komen ligt in je emoties. 

Vlieg met je burn-out naar de Spaanse Costa. Kom zonder ballast terug.
Je souvenirs zijn blijdschap en geluk.

Mirande van der Veen & Petra van Lent
Founders Happy Emotions programma, Emotie & Trauma coaches

Met een burn-out in de lappenmand

"Als ik voorheen een boodschap wilde overbrengen, had ik altijd het gevoel dat ik anderen moest overtuigen. Mijn communicatie naar anderen is nu heel erg verbeterd. Op mijn werk was ik mede hierdoor echt vastgelopen"

Jacques, 44 jaar

"Het Happy Emotions programma is de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan"

Wil jij snel van je burn-out af?

Het 12-stappenplan hebben wij omgetoverd tot "Het tuintje van jouw hart." In 12 stappen gaan we onverwerkte emoties oplossen, trauma's debuggen en krachtige oefeningen leren. Je kunt kiezen voor individuele consulten of voor duo consulten. De consulten duren twee uur en vinden plaats aan de Spaanse Costa del Sol (Fuengirola). In gemiddeld12 uur coaching heb je het complete Happy Emotions programma doorlopen. Download ons magazine om het 12-stappenplan te bekijken.

7 dagen focus op je emoties

Result Coaching heeft de Happy Emotions Burn-out Retreat speciaal ontwikkeld om in zeven dagen grip te krijgen op je emoties en om onverwerkte emoties op te lossen. Want het geheim om van je burn-out af te komen ligt in je emoties.

Voor het optimale resultaat start de burn-out retreat met een uitgebreide intake en fitheidsscreening bij Result Care in Molenhoek. Hier wordt door professionals getest of er een fysieke reden is om niet uit je burn-out te kunnen komen. 

Waar gaat de burn-out retreat over?

De Happy Emotions burn-out retreat gaat vooral over hoe je grip kunt krijgen op jouw emoties en het beter leren begrijpen van je eigen reactie en gevoel. Hoe zijn jouw emoties ontstaan? Welke blokkades houden je tegen om blijdschap te ervaren? Onze aanpak is om in 12 stappen onverwerkte emoties op te lossen en je te helpen om positief en vol vertrouwen in het leven te staan. Tijdens de personal coaching ga je praktisch en intensief aan de slag met jouw emoties. Je kunt kiezen uit individuele of duo consulten van twee uur.

Wat is jouw volgende stap uit je burn-out? 

In de afgelopen vijftien jaar hebben wij veel baby’s, kinderen, tieners, mannen en vrouwen van alle leeftijden mogen helpen. Mensen die hun eigen trauma, emotionele teleurstelling of burn-out ervaren hebben en besloten hebben om het op te lossen. Deze mensen kunnen nu goed omgaan met hun emoties, voelen zich sterk en leven vol zelfvertrouwen. Iedere dag profiteren zij van hun investering in het Happy Emotions programma.

Traumatische ervaring van een burn-out

Alle emoties worden opgeslagen door jouw zintuigen, dus ook een trauma. Een burn-out is zo’n heftige gebeurtenis in jouw leven, dat het een traumatische ervaring kan zijn. Tijdens de burn-out retreat besteden we een hele dag aan trauma’s in jouw leven en gaan we aan de slag met emotionele stress rondom jouw burn-out. Het resultaat is dat je van die heftige gebeurtenissen in de toekomst geen last meer hebt. Dat is een grote stap op weg naar een gezonder en vitaler leven zonder burn-out.

Waarom zou je thuis blijven? 

Je bent enthousiast over de burn-out retreat, maar je stapt niet in het vliegtuig. Heb je vliegangst? Houd je niet van zon, zee en strand? Vind je het eng om alleen te komen? Of ben je bang dat je jezelf tegenkomt als we met je emoties aan de slag gaan? Wat vind je moeilijk? Wat heeft indruk op jou gemaakt? Welke pijn zit diep in jou verankerd? Voor meer vitaliteit en blijdschap in jouw leven is het belangrijk om onverwerkte emoties op te lossen.

Weekprogramma

Download het Happy Emotions magazine en lees het complete programma van de burn-out retreat.


Dagprogramma:

Ieder dag staat in het teken van het 12-stappenplan. Van 10.00 tot 11.00 uur vindt dagelijks een introductie met de groep plaats. Van 11.00 tot 13.00 uur of van 15.00 tot 17.00 uur vinden de personal coaching sessies plaats. Alle deelnemers volgen stap voor stap het 12-stappenplan.

Avondprogramma:

Op dag 1, 3 en 5 vindt een workshop plaats over grip krijgen op je emoties en het geheim achter je burn-out ontdekken.


Over de coaches

Wij zijn Mirande van der Veen en Petra van Lent, emotie en trauma coaches bij Result Coaching. Co-founders van het Happy Emotions programma. Wij geloven dat het geheim om uit je burn-out te komen in je emoties ligt. 

Het Happy Emotions programma is een 12-stappenplan om grip te krijgen op je emoties en om onverwerkte emoties op te lossen. Wij helpen jou graag om weer positief en vol zelfvertrouwen in het leven te staan.


Mirande van der Veen (foto boven) en Petra van Lent (foto onder)


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert.

Download hier het
Happy Emotions magazine

Is de Spaanse Costa een brug te ver?

Volg dan het Happy Emotions programma bij Result Care in Molenhoek.Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress