DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Hulpeloos als hulpverlener

"Dat een acht maanden zwangere vrouw onder mijn handen overlijdt,

terwijl ik in mijn buik mijn baby voel schoppen , krijg ik niet uit mijn systeem"

Na maanden van verdriet, durf ik me nu eindelijk te verheugen op de komst van onze dochter. Woorden als dankbaar en dankjewel dekken de lading niet, Toch schrijf ik jullie om te vertellen wat het Happy Emotions programma heeft veranderd in mijn eerste zwangerschap. Ik durfde niet te dromen dat er nog een positieve wending zou komen", mailt Debby, die inmiddels moeder is van Romy.

Debby komt bij Result Coaching met de volgende hulpvraag: "Dat een acht maanden zwangere vrouw onder mijn handen overlijdt, terwijl ik in mijn buik mijn baby voel schoppen, krijg ik niet uit mijn systeem". Debby werkt op de ambulancedienst en ziet dagelijks heftige ongelukken, mensen die overlijden aan een hartaanval, jonge kinderen die door een auto worden geschept of mensen in totale paniek. Ze heeft altijd haast, elke seconde telt. Als hulpverlener draait het om de ander, moet je sterk zijn en een knop kunnen omzetten. Dit lukte Debby altijd vrij aardig tot die bewuste zondagavond in het visrestaurant.

De acht maanden zwangere Romy is niet goed geworden en overlijdt onder Debby's handen aan een gesprongen aneurysma, terwijl ze zelf zwanger is. Ze kon niets doen en voelde zich als hulpverlener hulpeloos. Sinds die nachtdienst voelt alles anders. Angsten zijn ineens aanwezig, ze schrikt van de telefoon en iedere keer als ze gebakken vis ruikt wordt ze misselijk.Ze kan niet genieten en heeft continue pijn in haar maag. Na de bevalling heeft Debby samen met haar dochtertje Romy het Happy Emotions programma gevolgd om trauma's, die tijdens de zwangerschap zijn ontstaan, op te lossen bij haarzelf en haar dochtertje. Debby is weer aan het werk en helpt iedere dag vol trots andere mensen.

Omwille van privacy zijn naam en foto gefingeerd.


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creĆ«ert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 |info@happyemotions.nl

Page Created with OptimizePress