DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Je baby voelt alles wat jij voelt

"Niemand anders zal ooit de kracht van mijn liefde voor jou kennen.

Je bent tenslotte de enige die het geluid van mijn hart van binnenuit kent"

Als je je gelukkig en rustig voelt tijdens de zwangerschap, kan je baby zich ontwikkelen in een gelukkige, rustige omgeving. Je baby voelt alles wat jij voelt. Dit betekent dat je baby ook in staat is om jouw emoties en gemoedstoestand te voelen. Als je je zorgen maakt, nerveus of bang bent, als je twijfelt, huilt, lijdt ... zal je baby het weten. Ook stressvolle situaties als een ongeluk, verhuizing, ruzie of overlijden van een dierbare tijdens de zwangerschap zullen je baby emotioneel beïnvloeden.

Tijdens de zwangerschap geeft het regelmatige kloppen van je hart je baby een gevoel van rust en veiligheid. Als je echter onaangenaam nieuws ontvangt en je hart sneller gaat kloppen, zullen de instincten van je baby hem of haar onmiddellijk waarschuwen. Stressvolle situaties tijdens de zwangerschap of geboorte hebben gevolgen voor moeder en kind. Angst, onzekerheid, claustrofobie en benauwdheid zijn hiervan voorbeelden.

Met het Happy Emotions programma kunnen deze vervelende emoties en complicaties rondom zwangerschap en geboorte bij zowel baby's, als kinderen en volwassenen worden opgelost. Het resultaat is meer zelfvertrouwen, innerlijke rust en een blij kind!


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress