DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Met een burn-out in de lappenmand

"Als ik voorheen een boodschap wilde overbrengen, had ik altijd

het gevoel dat ik anderen moest overtuigen"

"In mijn dagelijkse leven merkte ik ineens positieve veranderingen in mijn gedrag. Ik was benieuwd of het andere mensen ook zou opvallen dat ik beter in mijn vel zit. En inderdaad, ik krijg veel reacties van kennissen en vrienden.

Als ik voorheen een boodschap wilde overbrengen, had ik altijd het gevoel dat ik anderen moest overtuigen. Mijn communicatie naar anderen is nu heel erg verbeterd. Op mijn werk was ik mede hierdoor echt vastgelopen. Ik was afdelingshoofd en zat in het management, maar ik ambieerde mijn oude functie als teamleider. Uiteindelijk kwam ik met een burn-out in de lappenmand terecht.

Ik had altijd conflicten met mijn baas, we lagen elkaar absoluut niet. Als ik hem nu tegenkom, moet ik er eigenlijk wel om lachen dat ik zo onzeker was in bepaalde situaties. Hij wordt nu meer onzeker van mij, dan ik van hem. Het Happy Emotions programma is de beste investering die ik ooit in mezelf heb gedaan.”

Omwille van privacy zijn naam en foto gefingeerd.


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress