DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Mijn verlegen kind

"Eindelijk een doorbraak! Dit pakken ze ons niet meer af. Bedankt!" 

Julia kan zich beter uiten, is verdraagzamer en zij zit veel beter in haar vel

“Ik heb Julia lang niet meer zo opgewekt gezien. Zij kwam vanzelf aan tafel en zei dat ze zich duidelijk anders voelde. Eindelijk een doorbraak! Dit pakken ze ons niet meer af. Bedankt!", schreef Patty. Haar dochtertje Julia van zes jaar heeft een milde vorm van autisme en is nogal onhandelbaar. Dat levert enorme spanningen op in het gezin en op school.

Julia heeft het Happy Emotions programma gevolgd en is door de chiropractor behandeld. Het ongelooflijke gebeurde. Voor het eerst leerde Julia communiceren. De moeder van Julia is enorm opgelucht dat er eindelijk verbetering is gekomen in de onhoudbare thuissituatie. Julia had veel lichamelijke klachten, zoals buikpijn en misselijkheid, als gevolg van emotionele blokkades.

"Zij was heel erg in zichzelf gekeerd en volgde altijd haar eigen pad zonder rekening te houden met anderen. Communicatie was dan ook nauwelijks mogelijk en vaak hadden we te maken met ongekende driftbuien. Op school kan zij goed mee en houdt zij zich aardig staande. Thuis kwam het echter vaak tot explosies en dat drukte erg op de sfeer. 

Dankzij het Happy Emotions programma kwam ik erachter dat Julia's moeilijke geboorte een traumatische ervaring voor haar was. Ik heb dat zelf heel anders beleefd.Door de behandelingen kan Julia zich beter uiten, is verdraagzamer en zit zij veel beter in haar vel. Ze vindt het zelfs fijn om naar de coaching sessies te komen. Als ik kijk naar het positieve effect van de behandeling, dan heb ik er de lange reistijd met alle plezier voor over."

Omwille van privacy zijn naam en foto gefingeerd.


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress