DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Mirande van der Veen

Directeur Result Care,
Co-founder Happy Emotions programma,
Emotie & Trauma Coach

"Vanaf het moment dat ik de gezondheidszorg binnenstapte
werd ik geconfronteerd met diepe emoties van onze medemens.
Ik was ervan overtuigd dat dit anders moest kunnen.
Zo'n lijden zou toch niet nodig moeten zijn"

Hup, je kunt het!

Het Happy Emotions magazine creëren was een uitdaging. Het was iets nieuws voor mij. Ik moest even moed verzamelen, had er ook wat onrust van in mijn buik en toen zei ik tegen mezelf: "hup je kunt het!". En opeens glijdt mijn pen over het papier. Ik schrijf altijd eerst mijn gedachten voor mezelf op. Dan heb ik het gevoel dat het echt van mij is. Ik kan nog lekker strepen en verbeteren. 

Vanaf het moment dat ik de gezondheidszorg binnenstapte werd ik geconfronteerd met diepe emoties van onze medemens. het intrigeerde mij. Ik heb mensen zien lijden door teleurstellingen, pijn, verdriet en boosheid. Ik stond er versteld van wat emoties met ons doen: ze putten je uit, je wordt er moedeloos van, je voelt je onbegrepen, ze geven problemen op je werk en in je relatie. Ik was ervan overtuigd dat dit anders moest kunnen. Zo'n lijden zou toch niet nodig moeten zijn. We hebben immers allemaal emoties gekregen. Leuke en minder leuke emoties. Van de leuke emoties hebben we geen last, daar willen we er wel meer van. Echter de minder leuke emoties, dat is een heel ander verhaal.

Het is bewezen dat emoties waar je mee blijft worstelen, of die steeds terug komen, een behoorlijke negatieve invloed hebben op je gezondheid. Je wordt er zelfs ziek van. Dit moet anders kunnen! En ja, die oplossing is er. 

Wij, Petra en ik, durven ons experts op het gebied van het oplossen van emoties te noemen. Wij willen dit graag met jou delen. Wij willen jou inspireren. Wij willen jou helpen om je emoties te begrijpen, zodat zij jouw vriend worden in plaats van energievreters. We gunnen jou dat jij je blijer, energieker en vitaler gaat voelen. Dat je gaat begrijpen wat er zich in jou afspeelt. Wij willen dat je door de bomen het bos weer ziet, Om je hiermee goed te helpen, hebben we het 12-stappenplan gemaakt dat je helderheid en handvatten geeft. Het is ons grootste doel dat jij inzicht krijgt in jezelf, dat je aan zelfreflectie doet. Welke emotie ervaar je? Door wie wil je aardig gevonden worden? Waar wil je controle op houden? Dit soort goede vragen helpen hierbij.

We hebben er zin in om met jou aan de slag te gaan bij Result Care in Molenhoek of aan de Spaanse Costa del Sol.

Het is bewezen dat emoties waar je mee worstelt, of die steeds terug komen,
een behoorlijk negatieve invloed hebben op je gezondheid.


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress