DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Bommen op mijn netvlies

"Ik dook gisteren weg voor de voetbal van mijn zoon"

"Papa, rustig! Ik schop niet zo hard als Messi!"

"Ik heb gisteren voor het eerst sinds tien jaar gevoetbald met mijn zoon, dankjewel!", schreef Mike aan Mirande en Petra. Mike is oud-militair die op militaire missies in Afghanistan en Irak is geweest. Vijf jaar lang heeft hij oorlog, dood en verderf gezien. Mike heeft PTSS (Post Traumatisch Stress Syndroom).

Wat Mike heeft gezien en wat op zijn netvlies staat is teveel voor een mens: de dood, begrafenissen, ontelbare explosies, hysterische kinderen en neerstortende helikopters met maatjes achter de stuurknuppel. Net als duizenden andere militairen is het leven voor Mike thuis onbeschrijflijk moeilijk. Hij lijdt aan PTSS en is overgevoeilig voor licht en geluid. Hij wordt gillend wakker en kan zijn zenuwen nauwelijks de baas.

Toen Mike de eerste keer bij Result Coaching kwam waren zijn woorden letterlijk:"Ik dook gisteren weg voor de voetbal van mijn zoon. Het kan zo niet langer. Dat Jordy tegen mij zei: "Papa, rustig! Ik schop niet zo hard als Messi!", was de druppel. Er moet iets veranderen, ik heb geen leven zo. De oorlog was makkelijker dan het thuisfront. Toen kon ik mijn gevoel afsluiten, maar dat lukt niet meer. Help mij, please."

Mike heeft 1-op-1 het Happy Emotions programma doorlopen en vier trauma sessies gedaan. Hij is verbaasd hoeveel moeilijkheden in zijn leven zijn opgelost. Inmiddels heeft hij meegedaan aan het vader-zoon voetbal toernooi en de tweede prijs gewonnen. Het plezier in zijn leven is terug, hij slaapt beter en kan zonder huilen zijn verhaal vertellen.

Omwille van privacy zijn naam en foto gefingeerd.


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creĆ«ert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl

Page Created with OptimizePress