DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Een trauma is zo'n heftige gebeurtenis in jouw leven, dat je deze niet hebt kunnen verwerken.

Alle emoties worden opgeslagen door jouw zintuigen, dus ook een trauma. Dat binnenkomt via jouw zintuigen, moet er ook weer uit via jouw zintuigen.

Een trauma is een heftige gebeurtenis

Een trauma is zo'n heftige gebeurtenis in jouw leven, dat je deze niet hebt kunnen verwerken. Alle emoties worden opgeslagen via jouw zintuigen, dus ook een trauma. Als daarna jouw zintuigen op een onverwachts moment opnieuw geprikkeld worden, komt de herinnering aan het trauma weer naar boven. Bijvoorbeeld als een vliegtuig overvliegt, een ambulance voorbij rijdt, je de geur van vuurwerk ruikt of als je het traumatische beeld van geweld of een ongeluk ziet.Jouw zintuigen gaan jouw helpen

Jouw zintuigen gaan je dus helpen om jouw trauma op te lossen. Waar ben je? Wat zie je? Wat hoor je? Wat ruik je? Wat voel je? Wie zijn er bij jou? Wat gebeurt er?

Wat binnenkomt via jouw zintuigen moet er ook weer uit via jouw zintuigen. Wij testen of jouw trauma vandaag de dag nog steeds invloed heeft op jouw functioneren. Als dit inderdaad het geval is zetten we het bioresonantie apparaat aan om te debuggen. Daarna sluit jij je ogen en luister je naar onze stem. Samen gaan we je trauma visualiseren en debuggen.Een trauma is een energievreter, daarom is het noodzakelijk om trauma's in jouw leven op te lossen.

Het resultaat

Het resultaat van het traumaconsult is dat de beelden en gevoelens van jouw trauma in de toekomst vervagen. Jouw geschiedenis blijft jouw geschiedenis, alleen heb je van die heftige gebeurtenis in de toekomst geen last meer. De emotionele stress is verdwenen en je voelt geen spanning meer in je lichaam. Dat is een grote stap op weg naar een gezonder en vitaler leven.Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creĆ«ert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress