DOWNLOAD ONS MAGAZINE

Laat uw mail achter en wij sturen ons magazine naar u toe.

Close

Heb je last van verdriet?

Heeft jouw verdriet een grote impact op jouw dagelijkse leven, op je gezin, je werk, je relatie of op jouw gezondheid? Dan is het belangrijk om jouw verdriet op te lossen. Plan een gratis adviesgesprek, er is wellicht meer mogelijk dan je nu denkt. 

Innerlijke rust, weer oog voor het positieve in mijn leven

"Het Happy Emotions programma heeft mij geholpen om het verlies van mijn man te verwerken. Het was heftig om mijn emotionele pijn onder ogen te zien, maar nu heb ik rust. Ik kan zonder te huilen vertellen over de mooie dingen die wij samen hebben beleefd. Ik ben weer een sterke moeder"

Josje

Moeder van twee dochters, coach voor moeilijk opvoedbare kinderen, 41 jaar

Heb je last van verdriet?

Verdriet is een emotie die een paar minuten, een paar dagen of zelfs een paar jaar kan duren. De meest voorkomende soort verdriet is rouw, gevolgd door het “sociale verdriet” zoals het verlies van een baan of een echtscheiding. Verdriet kan meerdere oorzaken hebben, waaronder psychologische. Vooral het verlies van een geliefde door overlijden zorgt voor het grootste verdriet. Verdriet is een heftige emotie en de gevolgen op het dagelijkse leven zijn groot. Verdriet heeft invloed op je gezin, je werk en je gezondheid. Mensen die last hebben van verdriet zijn vaker moe, hebben meer last van andere emoties en zijn eenzamer dan mensen zonder verdriet.

Waar komt verdriet vandaan?

Oorzaken van verdriet zijn zeer verschillend. Het onverwachts verliezen van iets of iemand door bijvoorbeeld een ongeluk, ziekte of echtscheiding draagt ook vaak bij aan ingrijpend verdriet. Een andere veelvoorkomende oorzaak van verdriet is het verlies van gezondheid, wat tot afhankelijkheid kan leiden met regelmatig depressie als gevolg.

Wat kun je zelf doen aan je verdriet?

Wanneer je last hebt van verdriet kunnen de oorzaken zeer verschillend zijn. Toch kun je zelf ook met je verdriet aan de slag, zoals een manier vinden om je verdriet te uiten en daarnaast is het van belang om te zorgen dat je jezelf de tijd geeft. Wanneer je verdriet de overhand neemt in jouw leven is het verstandig om langs te gaan bij een professional zodat deze met jou aan de slag kan gaan met jouw verdriet.

Hoe kunnen wij je helpen met je verdriet?

Tijdens het Happy Emotions programma leer je alles over verdriet en ga je direct met jouw verdriet aan de slag. De verschillende soorten verdriet en andere emoties komen uitgebreid aan bod op basis van het effectieve 12-Stappenplan van het Happy Emotions programma. Het resultaat is dat je je energieker en positiever voelt en je gaat met meer zelfvertrouwen weer naar huis. Je krijgt veel persoonlijke aandacht, praktische tips en tools. Daarnaast beheers je effectieve mindfulness oefeningen om grip te hebben op jouw verdriet.


Verbaasd

"Het Happy Emotions programma heeft mij verbaasd over mijn eigen verdriet. Ik dacht dat het nooit meer over zou gaan. Ik zag als een berg op tegen simpele dingen. Nu ik het verdriet over mijn echtscheiding heb opgelost, sta ik anders in het leven. Het kost tijd, maar nu begrijp ik waarom het misging. Oude pijn had altijd de overhand op alles wat ik deed. Gelukkig zie ik weer nieuwe kansen en hopelijk komt er een nieuwe liefde op mijn pad"

Peter

Projectmanager bij een installatiebedrijf, 39 jaar


Krijg grip op je emoties

Ontdek in dit magazine hoe je onverwerkte emoties oplost en hoe je meer positieve emoties in jouw leven creëert. 

Download hier het
Happy Emotions magazine


Result Coaching | Middelweg 10b | Molenhoek | 024 358 59 05 | info@happyemotions.nl


Page Created with OptimizePress